Amma eller inte amma verkar vara jäääävligt provocerande??

Jag är ledsen.

Var på återträff idag för de personer som gick i samma föräldrautbildning innan vi blev föräldrar. Hade sett fram emot det men nu sitter jag hemma och nästan gråter.

Känner mig så himla påhoppad bara för att alla satt där med sina tuttar i vädret och jag gav Elis en nappflaska.
Jag har enormt mycket mjölk i tuttarna på morgonen och istället för att bara hälla ut det brukar jag pumpa ut och spara i kylen samma dygn. Jag har läst alla instruktioner för hur man gör, har läst hur den ska kylas ner och förvaras i kyl, har läst hur länge man kan ha den...Jag fryser aldrig mjölk för jag tycker att det räcker med att spara för ett dagsbehov, NÄR jag behöver få bort mjölk. jag pumpar inte alla dagar, Elis äter från nappflaska ett par gånger i veckan. Ändå var en tjej på mig direkt: "Det är inte bra att ge nappflaska, då vill han inte suga" "varför vill du inte amma" Blaaaaa bla blaaaaaa...

Jag vill amma, jag gör det, Elis växer som han ska, han får i sig precis det han behöver, men ibland vill jag bara kunna slippa ta fram mina hängade tuttar för allmän beskådan!!!
Jag njuter inte av varje ammande stund, det sticker jag inte under stol med. Jag hade gärna bara gett honom nappflaska! Men Elis var liten när han föddes och åt sig stor och stark snabbt av bröstmjölk så jag vill absolut inte ta ifrån honom den näringen. Ibland vill jag bara få känna mig som en vanlig tjej, istället för en jäkla mjölkkossa!!!! Amningsperioden är en kort period i ens liv på det stora hela, men är man mitt uppe i det så känns det inte riktigt så alla dagar...

Jag tycker att det är lite jobbigt att amma offentligt,vill inte dra fram mina supersprutande bröst överallt var jag än går, vill inte trilskas med Elis som ibland blir jätteförbannad för han inte hinner hinner svälja. Så för mig har det varit en befrielse att få ta med en flaska mjölk och lugnt och stilla kunna mata honom varsomhelst när han blir hungrig.

Nu blev jag istället ledsen eftersom alla verka tycka att jag gör fel? Sitter inte hemma och ger honom nappflaska utan bara i vissa situationer när det för mig inte känns helt bekvämt att amma.

Och så säger den jävla überpretto bruden att hon funderat på om hon ska ge sin son ersättning så hon kan göra lite saker på kvällen. För pumpa verkar så jobbigt för då finns kanske inte någon mjölk kvar sen???? Snacka om att inte ha någon jävla koll!

Jag skulle aldrig gå på någon för hur de sköter om sina barn. Jag ville bara träffa någon att kanske ta en promenad eller en fika med. Nu vill jag aldrig mer gå dit! Känns lite tråkigt, för det är lite ensamt eftersom jag inte har så många kompisar med barn. Men, men. Jag försökte i varje fall!

Är lite ledsen nu. Tycker verkligen synd om folk som av någon anledning inte kan eller vill amma sina barn. De lär ju bli påhoppade... Jag har fått kritik 2 gånger, både gångerna av nyblivna mammor. Antagligen är de så rädda att göra fel att de får tunnelseende och bara tycker att deras sätt att sköta saker på är rätt, rätt...

Kanske jag bara fortfarande är överkänslig? Men man  kan väl få hitta sitt sätt som känns bra för sig själv och sitt barn? Så länge barnet mår bra??




Mammas och Pappas älskade älskade unge!


Stor pojke!

Idag fick Elis sin spjälsäng efter att sovit första tiden i snuggle nest och efter fet i en liten jättegammal säng som jag hittade på vinden hos en släkting. Men nu är det spjälsäng från 1974 som gäller. Samma som jag och mina syskon sovit i!


Triljoners miljoners....

Pärlplattor med prinsessor har jag pärlat idag. Hannabumman ska ha massa brudar på prinsesskalas imorgon och som den goda moster man försöker vara så bidrog jag med detta!

Elis sover nu, blev lite oroligt efter att sovit 6 nätter hos Mormor och Morfar. Han har varit så oerhört duktig och sovit länge och gott i stort sätt varje natt. Varit som en sol och glatt både mamma, pappa och mig!

 


Semester!

Några dagar hos Mormor och Morfar när Frej jobbar och bilen nästan tappade ett hjul...

Morfar säger att vi har helpension så vi har det bra. Elis sover som en prins i en resesäng och ler och håller låda hela dagarna. Jag tror han tycker att livet leker!


Sköna söndag...

Vi kom fram till mina föräldrar. Men det var lite otäckt. Vi fick punktering, eller Frej tror att någon skurit i däcket eftersom det satt så konstigt. Bilen krängde och det dunkade, glad att inte jag körde.

Ligger och lyssnar på Elis som snusar bredvid. Han har sovit hela natten i mormors resesäng men nu ligger han bredvid mig. Lite svårt att sova var det men när han väl kom till ro blev det bra.

Dagen bjuder på lugn och ro hoppas jag... En promenad. Det kommer snöflingor från himlen, helt onödigt tycker jag!


Sitter i bilen!

Vi är på väg till mormor och morfar. Elis och jag ska sova där några nätter när Frej jobbar natt.

Har ungefär ett ton packning med mig.

Nu är det nåt fel på bilen också... Typiskt...


Trött...

5.5 kilometer hann vi gå idag... Det gäller att börja långsamt.
Men skönt att gå och gå, egentligen utan mål. Eller målet är minus 3 kilo till slutet av februari. Då väger jag mindre än vad jag gjort på flera år, och det skulle kännas BRA!

Elis sitter i babysittern och pratar med lampan, jag ville att vi skulle vila i femton minuter så jag fick lite energi men det ville inte han.

Vi väntar väl lite på att pappan ska komma hem. Är lite valet och kvalet när jag ska åka hem till mina föräldrar. Frej jobbar natt söndag-måndag så jag kan lika gärna vara där litegrann, men måndag vill jag vara tillbaka för då ska jag ha dejt med fina Karin. Kanske åker på lördag, det blir lite lagom.

Imorgon ser vi fram emot lunch hos Mostermoster Agneta. Hon brukar vara bra på att underhålla små fina bebisar!


Herregud...

Vad det snarkas... Från både liten och stor...

Sova är överskattat har jag hört.


Eftermiddag...

3.5 kilometers promenad avklarad. Orkade inte gå längre för mitt huvud har härlig huvudvärk. Vi var i varjr fall ute en stund så Elis fick komma till ro ordentligt. Frisk luft är grejen! Jag sitter och försöker kurera mig med en cola light och dagens kvarvarande mission är att leta upp Elis mössa! Den försvann igår och jag begriper inte var den tog vägen... Visserligen har tigern 10 andra mössor men ingen så bra som denna. Den ligger dock någonstans i hemmet, det vet jag!


Har troligen hittat en lokal till min 30 årsfest i april 2013... Det gäller ju att vara ute i god tid! Ska bara kolla om jag har råd och hur jag ska ha råd... Och tänka efter om jag vill ha en fest! Men det vill jag nog!!


Det ligger en liten pojke...

På golvet och gymmar...

När han blir trött ska vi packa ner oss och ta oss ut på långpromenad. Dagarna ser likadana ut märker jag...

Han är rysligt intresserad av babygymmet sen jag möblerade om på det. Förut var han nog rädd för den fula gröna nallen som nog bara såg ut som en stor klump. Nu har han nya fina figurer som han slår till med händerna och kämpar med att få upp fötterna till.

Morgonen började med ett bad, en rätt överfull blöja... Vi ska ju helst bada på kvällen men nöden har ingen lag när det är bajs överallt. Mysigt att bada också.

Det är liksom lite julafton idag, kom ett mail i morse att det numera finns sushi som hemkörning!!! Jag är nog universums lataste människa, men jag brukar faktiskt gå ut genom dörren... Dock är det ett faktum att min sushicraving alltid brukar slå till som hårdast lite på kvällen just de tillfällen när Frej jobbar nattjour. Och det känns inte helt aktuellt att dra med en liten tiger ut på äventyr när det i princip är dags för godnatt. I love pizzaonline!!!


Jadu, jag har inte asmycket till liv som det verkar :)  Men jag har en finfin tiger som jag ska gå och leka med nu!

En glad kille!

Som har så svårt att sova på dagarna men som nu kommit till ro i min famn... Bättre än inget.

Ingen promenad just nu, vi ska iväg till bästa Sandra ikväll så vi håller oss inne och busar och städar!


Testar!

Sötnos! Min nya app funkar tokbra! Märkta bilder tjohooo!


Promenader...

Ska gå varje dag nu minst 5 kilometer har jag bestämt. Runkeeper peppar en lite, kul att se hur långt man går och hur mycket kalorier man gör av mig. Kalorierna spelar iofs inte så stor roll, i varje fall inte idag när jag åt choklad samtidigt som jag promenerade!

Önskar mig en promenadkompis... Vore kul. Får se om man kommer träffa någon ur mammagruppen. Tycker sånt där är lite jobbigt, men kanske, kanske...

Carin kommer ju snart, då ska det motioneras!

Långpromenad check!

Vägning check! Elis har gått up bra i vikt och har blivit hela 57 cm lång!

Han var inte så jätteintresserad av att prata med Bvc tanten men lysrören fick många smile och mycket prat.

Idag är en sån dag då vi annars bara sitter i soffan och pratar eller ligger vid gymmet och övar.
Skönt med långpromenad, ska bli smal nu och Elis sover skönt i vagnen. Men till slut blev regnet lite väl blött!



Glad tiger!

Vi ska gå och väga oss!

 


Jag är trött...

Och bitter.

För jag vill också sova. Min utlovade sovnatt försvann. Väldigt konstigt det där.
Istället har jag sovit ungefär 15 minuter och lyssnat på snarkningar från 2 håll varav det ena hållets ljud är charmigt och det andra är outhärdligt.

Jag är på dåligt humör idag.


Jeanspremiär!

 

Idag har Elis jeans på sig!

 

 

 


Förverkliga en dröm...

Kanske, kanske det skulle gå... Mellan matpauser, kräk, blöjbyten och sömnlöshet...

Kanske, kanske...




Solsken....

Trots att det är en regnig dag!

 


Åhhh...

Lax strax klar, kvällens middag. Elis har varit kinkig, nog alldeles för trött idag och svårt att komma till ro.

Vi har haft det bra idag ändå för vi har haft finfint besök och haft det mysigt.

Bara pratat med våra bebbar och ätit lunch och fått tiden att gå. Frejpan åkte till Gränby för att hämta mitt paket med en jäääääääättefint pyjamas som jag bara måååååååste ha. Jag fixar middag och den är klar om 5 minuter. Lax med pesto, och ris. GOTT!

Ska nog däcka lite i soffan, det har Elis redan gjort. Känner jag honom rätt så har han dock vaknat innan jag har hunnit äta upp min middag... Kom nu Frejpaaaaaaaan...

Min lilla tiger...

Är argsint idag och har somnat i min famn. Fina Carin och My hälsar på idag men nu är de på BVC och vi var för lata för att följa med!


Solstrålen Elis.

Han är på himla gott humör, pratar och tjoar och fäktar med armar och ben.


Vi har varit på föräldragrupp idag, det fanns några trevliga mammor. Får se hur det blir.

Elis har haft mormor på besök, de har pratat om allt mellan himmel och jord. Nu har vi precis ätit och sitter och pratar med varandra och med lampan...


Nu ska vi nog vila en stund...

2011 års bästa...

1. Elis Ture

2. Frejpan

3. Carin, Karin, Sandra

3. Pizzaonline.se

4. Slippa Q-PARK eller QUKPARK som jag hävdar att företaget heter

5. Att mina skulder minskade

6. Syskonbarn. Vad gjorde jag innan de föddes?

7. James Morrison  - I won´t let you go

8. Att våga släppa Gröna Gatan och låta gröna soffan leva vidare på Luthagsesplanaden

9. Internet- Vad skulle jag annars ha gjort alla månader innan Elis föddes?

10. Insikten om att allt kan bara bli BÄTTRE!






Fikagästerna har åkt hem....

Axel var trött och studsade mest studsboll och åt fruktsallad.

Nu sitter jag och äter upp kakorna som blev över, för att de ska ta slut så jag inte kan äta fler kakor. Tog ner några lådor på vinden märkta med "Kläder Jenny ska banta sig i igen" ...
Får nog se mig själv som tjockis ett tag till... Men hittade några fina stickade koftor som jag glömt att jag hade.

Ska nog avsluta städandet, det börjar bli riktigt mysigt här hemma igen. Lite mindre saker, bara liiite tvätt kvar.

Elis har haft en dålig dag vad det gäller blöjor och spyor så det har gått åt åtminstone 4 ombyten. Nu sover han på pappas mage, efter att ha legat i mitt knä en halvtimme. Han är inte riktigt på topp idag, magen är ond så jag tycker han ska sova så mycket han bara vill idag. Det bestämmer han visserligen själv varje dag men... Jag laddar redan nu för en vaken natt, hoppas att han får ut allt det onda innan kvällen.

Imorgon ska vi träffa fina Karin och gå på promenad. Det blir mysigt.

Annars har jag inte mycket planer, skönast att ta det lugnt, man vet aldrig hur mycket orken räcker till...






Söndag!

Elis gymmar och morrar som en liten tiger för han har ont i magen.

Jag väntar på att Frej ska läsa det där EVIGHETSLÅNGA kapitlet klart i sin bok... Mig lurar ingen, klart han säger att kapitlet är jättelångt för att få ligga kvar i sängen halva dagen...

Ska städa klart, sen börjar väl plockandet för att behålla standarden i mitt hem någorlunda hög. Skulle behöva åka och hämta ett paket som hamnat på villovägar men jag vet inte riktigt om jag orkar göra det idag.

Väntar också på besked ifall kusin Axel kommer hit idag eller inte. Hans mamma har säkert glömt att bort att hon sa att de skulle hälsa på :)

På tisdag ska jag och Elis på föräldragrupp. Känns lite läskigt men man kan hoppas att det finns någon normal som man kanske kan köra lite barnvagnsrace med under dagarna som kommer...Oavsett så ska jag väl överleva en timme.


Ne nu ska jag gå och dra upp Frejpan ur sängen...




Storstädning pågår...

Fast just nu är det i och för sig gos och godnattpaus.

Eller godnatt och godnatt, Elis tar bara en liten lur nu, han har inte riktig fattat detta med godnatt, men det blir bättre och bättre för varje kväll.

Ska fasiken lägga upp foton sen på varje städat rum, för att minnas hur fint stääääädat och lite saker är!


Städar ut julen idag, men tänker vara wild and crazy och behålla granen några dagar till, för den är så fin!



Benvärmare på...

Har det i förebyggande syfte inför den stundande promenaden. Det är 7 grader kallt just nu vilket innebär istid i Uppsala...

Elis började morgonen med ett barn eftersom det blev lite väl mycket action i blöjan. Men nu är han en nöjd bebis som ligger och kämpar i sitt babygym. Han var inte helt överlycklig efter 10 minuters övande på magen, men huu så stark han börjar bli.

Annars står nog inte så mycket mer på tapeten annat än städning av en garderob som inte går att hitta något i. Imorgon kommer kanske kusin Axel hit och leker med Elis och kollar in sakerna i Elis rum. Säkert finns det något som passar att leka med fast man är 3 år och stor kille.

Drömde underligt i natt igen. Om och om igen om mitt förbannade fd jobb och cheferna där. Är jag på väg att bli tokig kanske? Sen kom jag på en sån fantastiskt bra förvaringslösning, men den har jag glömt bort... Kanske inte ska sova ändå, det verkar ju inte göra mig gott.

Elis har haft en superlugn och bra natt. Han sover mycket bättre nu när han fått nya sängen, och lär sova ännu bättre när den ordinarie kommer på plats efter lite ny färg...


Händer ju inte jättemycket idag.

Sitter i soffan, Elis äter på sina händer.
Tänk om jag kunde äta enbart på mina händer...

Ska försöka sola i helgen, hela mitt ansikte har varit täckt av finnar under graviditeten men nu kanske, kanske det börjar ge med sig så jag skulle kunna vara värd lite låtsatssol.

Andra saker jag skulle vara värd:

* En och en annan miljon

* En städhjälp

* Ett badkar

* Tonvis med nya kläder

* Någon som satte upp fästena till gardinstången som råkade ramla ner när jag skulle byta gardiner

* Oxfilé

* Cola som inte är light

* En mysig solsemester (och skuggsemester för Elis) med Frej, Elis och mig

* Att Carola kommer när jag fyller 30 år

* Att min gamla chef bryter benet (Det var det snällaste jag kom på)

* Att jag blir smal bara jag vaknar imorgon

* Att nån i bar överkropp kommer och dammsuger



Åh... Det märks att jag och Elis är lite uttråkade och för lata för att gå på långpromenad idag...


Fredagsmys!

Vi ska ha fredagsmys hela dagen och vänta på att pappan slutar sova efter nattens jobb...

 

 


Hej!

Att få till en fin bild... Elis ser inte överförtjust ut direkt och mamman fick ett halvt huvud!

 

 


Jag gillar jeans...

Om jag får köpa ett par jeans när jag bantat 5 kilo, kan det vara en sporre? Troligen inte för jag gillar ostbågar också...



Hm... Vad lockar mest...

En utslagen med ränder...

Min lilla tiger har slutat morra en stund och sover så fint! Blev en ganska bra natt sömnmässigt. 5 timmar i sträck och några till efter matning... Trots att han somnade så sent.

Sötnos...


Lite knäckt...

Över en unge som inte sover. Inte nu. Inte för tre timmar sen... Inte för fem timmar sen. Idag undrar jag om han ens sovit...

Däremot har han ätit, och ätit, och ätit...

Misstolka mig inte, det är övergående denna fas... Jag är bara så trött.


Han sooover...

Han ligger och snusar så fint och har gjort så i en timme. Han kanske vaknar snart tänker jag så självklart springer jag omkring härhemma och plockar lite här och fixar lite här... Att man aldrig tänker "rätt" och bara lämnar allt och går och samlar så mycket sömn man bara kan. Men det är lite svårt att koppla av när man sover ensam med honom. Frejpan jobbar natt...

Imorgon blir det lunch på stan med fina Elin, ska försöka att inte shoppa nåt mer, men kan inte lova.

Har gjort en matlista för kommande vecka. Mest för att bevisa för Frej att vårt matkonto INTE behöver vara så högt som det är. Finns massa saker i skafferi och frys som vi kan göra middagar av och hittills har jag bara 8 saker på inköpslistan för en hel vecka. Ska bevisa att man kan klara sig en månad på jäääättelite pengar. Lite tråkigt kanske men kan vara nyttigt att prova. Jag som alltid varit "fattig" i vuxen ålder är van att äta typ kokadspiksoppa så det ska nog gå bra.
.
Vi får börja tänka lite mer ekonomiskt. Mammapeng är liten peng och blöjor kostar stor peng. Det är säkert bara för att det är nytt år som jag tänker såhär... Om några veckor är nog den där matlistan ett minne blott men jag ska verkligen försöka organisera middagarna måndag-fredag.

Nu blev jag jättesugen på sushi... Typiskt.

Ska rensa ur min garderob och sälja lite saker på nätet. Januari är en dålig månad att lägga ut saker för folk är fattiga efter julen, men jag är säkert inte klar med rensandet förrän typ september 2013...


Vi försöker sova...

I vettig tid idag. Det går sådär. Vet att såhär små bebisar inte har några vidare sovrutiner, men Elis har nog inga alls. Joo hans bästa sovstund är efter morgonmatning kl 05:30 ungefär.

Skulle dock önska att han kunde få ro på kvällen att äta sig riktigt mätt. Ger honom flaska på kvällen ibland för det blir inte lika hetsigt. Jag har för mycket mat och hinner jag inte pumpa ut så hinner han inte med att svälja...
Längtar tills jag "får" sluta amma. Det är lite ångestladdat. Anledningen att jag fortsätter är att han var liten när han kom, men växer så det knakar så vill inte krångla med hans mat. När jag dessutom kan amma så vill jag ge honom det trots att det är jobbigt. Också därför han får flaska ibland. Då kan Frej hjälpa till att mata till exempel på helgen.

Elis skiljer inte på flaska och bröst men som sagt, på kvällen blir det lugnare med flaska.

Just nu är han dock sanslöst pigg och ligger och kikar på mig. Lilla fina unge!


Wordfeudkompis!

Har spelat Wordfeud med en tjej i flera månader som bor långt ner i Sverige. Jag tror vi har blivit lite kompisar och det är jätteroligt. Vi verkar vara väldigt lika och pratar om dittan och datt! Det är roligt med internet och så att man kan knyta nya kontakter.

Visste inte ens vad hon hette förrän idag, ändå känns det som att vi "känner" varandra.

Ibland är det till och med lättare att prata om svåra saker med människor man egentligen inte känner eller inte träffat.

Hursomhelst, trevlig är hon!


Promenad på stan!

Elis sov och jag shoppade. Typiskt. Jag kan aldrig låta bli. Elis byxor är lite knasigt randiga men han har en sån body och han ser tuff ut i färgerna. Var lite tveksam till så mycket färg först. Gillar Polarn och Pyrets randiga kläder.

Jag fick en svart tunika från Kappahl. Svart är bästa färgen! Köpte även en tröja/topp på myrorna. Billig shopping där ibland. Jag bryr mig inte om att det är second hand och dessutom är det ofta oanvända plagg jag hittar!

Tips från mig! Köp en pyjamas från ginatricot.se De har rea och dom är jättesköna!

 

 

 

 


Hjärtat!

Har inte hjärta att flytta denna Sötnos som ligger och sover i min del av sängen. Hårt med kalas tror jag.

Väckte Frej i panik för jag trodde art Elis inte kunde andas men det stavas nog pyttelite snor i näsan. Därför de snarkar ikapp bägge två nu.

Borde gå upp nu och förbereda dagen men det blir nog bara en promenad. Kanske till Lager 157, kanske de har nåt fint till Elis. Eller till mig...

Tack för era snälla kommentarer, skulle gärna vilja veta vem som tycker att jag är het som ett strykjärn :) Får hoppas att det är Frejpan!


En inte så het morsa ska åka på kalas...

Men långt hår har jag i varje fall. Tur att bilderna är suddiga så man inte ser hälften av min trötthet...


Jobbig natt...

Mår dåligt över att jag klagar men inatt var min fina son ett monster och jag är väldigt trött idag.
Nu hör jag att han börjar vakna så jag hoppas att denna 2 timmarslur han håller på att avsluta har gjort att han kommer lite i fas...
Vet inte vad som hände men ledsen och arg var han stackarn. Men efter ett par timmar så blev det lugnare men vi har vaknat många gånger inatt.

Elis och jag ska ta med oss Morbror och åka till Elis kusin Hanna som fyller hela FYRA år idag. Vi ska äta tacos och Hanna ska få paket av mig och Elis. En sagobok och en trätårta så hon kan bjuda alla på tårta om och om igen.

Såhär butter brukar hon inte vara speciellt ofta men här kommer en bild när hon håller lille drutt. Hipp Hipp Hurra Hanna!





Drömde så konstigt inatt. Först att jag fick panik för att jag hade blandat ihop mjölkflaskorna så jag gav min kompis son min bröstmjölk och Elis hennes :) Sen vågade jag inte berätta det eftersom jag trodde att de skulle bli förgiftade??!! Sen drömde jag att Frej köpt en ny vinterjacka till mig i XXL och jag blev jätteledsen. Plus en ny åkpåse till vagnen för den vi hade var så dålig, tyckte Frej...

Huuu, det är jobbigt att drömma när man sover lite och oroligt...

Partykillen!


Nytt år. 2012!

Är glad att det är ett nytt år. Men börjar bli rädd för åren går så sanslöst fort. Har alltid haft en enorm dödsångest och jag kan aldrig riktigt leva i nuet, utan tänker aaaalltid på att jag börjar bli gammal och tiden går för fort. Det är nåt jag måste lära mig, att döden är oundviklig och att man måste leva i den tid man är i just nu.

Jag kan fortfarande börja gråta ibland för jag kommer på att en vacker dag så ska jag dö, till exempel tänkte jag nyss på det och då mår jag illa. Det är inte sunt, men det kanske kommer ett lugnt över mig med åren.

Summerar 2011 som ett år som gav mig en fantastiskt fin liten pojke på ett spännande datum. 11.11.11. Elis ska alltid, alltid, alltid vara nummer 1. Just nu ligger han och sover på en filt, han gymmade sig själv till sömns och behöver sova för han var vaken och kikade på fyrverkerier på festen inatt och kom inte till ro förrän klockan 2.

2011 var annars ett fasansfullt år. Demonerna tog över min kropp när jag blev gravid och jag har nog aldrig gråtit så mycket, aldrig varit så arg, ledsen och tjurskallig som jag var när jag väntade på Elis. Fasar för att göra om det, men klart att jag kommer att göra det igen... Om något år.

2011 års bottennapp var att jag bytte jobb till en sanslöst dålig arbetsplats. Mådde dåligt natt och dag, hatade varje sekund av det förutom fina kollegor. Men en vacker dag räckte inte snälla arbetskamrater så jag sa upp mig. Sen växte ett litet pyre i min mage och det blev inte helt lätt att få ett nytt jobb, så det slutade med en "långledighet" Min själ behövde det nog, börjar känna mig som Jennyli igen...

Har också under året som gått lärt mig att inte göra allt för andra längre utan känna av lite vad man själv kan få tillbaka. Har alltid varit lite väl snäll och känner att jag inte orkar vara sådan längre. Innebär att det sållats lite i bekantskapskretsen. Men man kan inte hela livet umgås med samma människor OM man inte fortsätter att vara bra för varandra. Jag börjar tycka att tillvaron utan party varje helg är helt okej. Den dagen man kan gå ut på krogen om man känner för det kommer att komma igen...Men ingen brådska.


Finaste hjärtat Elis. Mamma och Pappas finaste, finaste kille! 2011 års bästa.

RSS 2.0