Klappa händerna!

Elis har lärt sig klappa händerna. Det verkar vara hur kul som helst. KLAPP, klapp, KLAPP!
 
Han älskar också skor. I varje fall älskar han att äta på skor. Det är lite snuskigt, men jag tar det lite piano. Bättre det än att han ligger och tuggar på sladdar. Han har sladdradar. Så fort han ser en sladd så är han där på ett par sekunder och sliter och drar. Man får ju beundra hans effektivitet, påhittighet och snabbhet.
 
 
Nu ska jag gå och kolla blodtrycket. Hoppas det är skithögt så jag kan gå och lägga mig i sängen på obestämd tid och skylla på att jag har högt blodtryck och behöver vila.
Ska också fråga var jag ska ta vägen för att få hjälp med min rygg som bara blir värre och värre.
 
Elis är på vift någonstans med sin far och farföräldrar. Jag bestämde mig för att bara sitta blixtstilla i soffan tills det är dags för mig att gå iväg till vårdcentralen. Sen ska vi fara iväg en kilometer eller så till Morbror Magnus och Ika och äta lite middag.
 
Har kanske lite mycket projekt på gång samtidigt. Men på söndag ställer vi oss på loppisen och försöker sälja allt jag sorterat ut. 2 söndagar offrar vi, sen slänger jag resten, eller skickar det till Myrorna. När det skräpet är borta har vi nästan ett helt förråd att stoppa nytt skräp i!
 
 

Det rensas...

Varje dag här. Det är typ det enda jag pysslar med. Och har ångest över att det kan finnas så mycket skit i ett hem.
 
Elis ålar, skrattar och busar dagarna i ända... Så allt tar lite extra tid. Men, men, snart ska jag få börja måla hans rum och det ska bli himla skoj!
 
 
Förstår mig inte alls på nya blogg.se och fult är allting också...

Pjuuh...

Mycket tårar trillade från en väldigt trött kille ikväll innan han somnade... Händer inte ofta det där, men ibland slår det över till otröstlig gråt.

Idag har vi lekt med Sally och Tage. Mycket trevligt.

Nu är jag så trött och det enda jag kan tänka på är att jag är sugen på Banana split. Vore så jääääkla gott. Men jag ska inte, och jag orkar inte fixa. Men det vore ju sååååååååååå gott.


Söndag kväll!

Vi kom precis hem efter en fin dag!

Först var vi hos fina, fina supersöta My på hennes 1 årskalas. Carin hade gjort så fint med smörgåstårta och fina goda kakor. Jag åt tre kakor för de var så smarriga!

Sen for vi iväg till syster och jag fick gosa med bebis och med Axel. Han åt upp alla jordgubbar i smyg och fick nog lite skäll av sin mamma, men glad var han.

Vi hann shoppa lite också på Lager 157. Ett par leggings och 2 tröjor till mig, och denna superfina Sveatröja till Elis. Han har en grön också och jag älskar dom!

Fin dag. Nu vill jag sova!



Är jävligt neggo nu...

Men vilken jävlaskitsommar det lutar åt att det blir...

För min del kan det lika gärna bli höst. Regnar ju bara hela tiden, och det blir ändå aaaldrig, aldrig så som tanken vill.

En anledning...

Att Sverige åkte ut EM igår kan ju ha varit att Elis sov och inte kunde ha sin Sverigetröja.

Så han får väl ha den på sig en liten stund nu då istället...


Det är bara att njuta av varje stund.

Idag sa en kvinna till oss på en restaurang att "vänta ni bara, snart är han 22 år"

När jag blir gammal ska jag göra allt för att minnas stunderna med Elis. Det finns inte många ögonblick under dessa 7 månader som jag inte vill minnas. Jag njuter av att han är så glad och verkar må så bra, och det går inte att tycka det är ett problem med barn när han väcker mig med världens största leende och lite grrrr och hoooo hooo på morgonen.

Kärleken till Elis är helt sanslöst stark. har sagt det förut och jag ska göra allt jag kan för att han ska veta att han är BRA och att han är värdefull.

Du är någonting.
Du kan någonting.
Vi älskar dig precis som du är.

Dessa ord ska han få höra många, många gånger.


Elis är överallt...

Just nu jagar han sin napp på golvet. Och ger ifrån sig glada rop lite nu och då! Han har sån himla läcker stil, han bara ger sig iväg och vips är han framme någon annanstans.

Idag ska vi städa, och självklart skiner solen som varit frånvarande så länge, så länge.

Igår hade vi en väääldigt bra dag med Carin och My. Kikade på djuren, promenerade och shoppade och lunchade. PERFEKT helt enkelt. Men var lite trött i fötterna när vi kom hem. Gick iväg strax efter 9:00 och kom hem vid 15:30 tiden.

Jahopp, nu tjuter min kära unge av skratt på golvet. Pratar med nappen. Blir en bra dag detta!

Sötnos i vagn!

Höll nästan på att rymma ur selen. Himla glad!


Ålande!

Överallt! Allt är ett äventyr!


Ny bekantskap!

Idag fick vi äran att stifta bekantskap med trevliga Hanna och supersöta Texas! Vi hade en rolig dag hemma hos oss, och pratade om dittan och datt. Värdelös värdinna som jag är så bjöd jag på INGENTING. Eller jo, Pepsi Max och kaffe, men det kändes lite skralt så nu skäms jag lite. Men hoppas vi får ses igen. Då kanske jag i och för sig inte heller bjuder på så mycket eftersom jag är värdelös på att baka och laga mat...

Hursomhelst, trevligt var det!

Seeen, gick vi till parken och då träffade vi söta fina My och Carin. Elis och My håller varandra så fint i händerna när de sitter i vagnen. Mysigt att hälsa lite på varandra!  Vi gick en liten sväng och Carin busade med Elis, så han tjöt av skratt hela vägen hem.

SEEEEN... Råkade jag visst somna tillsammans med Elis efter middagen. 18:20 vaknade vi, så heeejdå tidig godnattstund. Istället bjöd Elis på stor ålningsochsnurraruntshow! 20:30 var det godnatt efter 5 minuters snurrande i sängen och efter en flaska välling. Jag ÄLSKAR välling. För min unge sover SÅ mycket bättre av välling.

Frejpan kom hem 21:00 idag, nån himla operation som drog ut på tiden. Jag säger då det...

Nu ska jag måla dockskåpet en gång till, sen är det godnatt för mig också. Ikväll är första gången jag känner att det är sommarkväll...Fin dag idag.






Fiffig Elis!

Har en väldigt fiffig unge här hemma som precis ålat sig till vardagsrumsbordet och provsmakar lite på benet. Han blir mer och mer rörlig. Snurrar runt på ett litet kick och ålar, ålar, ålar, ålar... Dags att barnsäkra hemma för nu går det snabbt.

Är exhalterad över att jag ska såga träd!! Ska måla i fiffiga färger och sen sätta fast i Elis rum. DET kommer bli fint!

Elis nya vagn kom idag och jag är väldigt nöjd. Lite plastig på sina ställen kanske men den har det jag önskade! BILLIG, samt väldigt, väldigt smidig och lättkörd. Yeah! Det allra bästa är att man kan vända på den. Det kan man iofs med min Teutoniavagn också men den är mycket större och klumpigare!




Mitt nya projekt!

Jag ska göra träd till Elis rum!


Middag med en väldigt glad Elis!

Frej dyker upp sent från Falun så jag svängde ihop en GI pannkaka. Från måndag ska jag köra 30 dagar GI för jag konstaterade att jag är fetast i vår mammagrupp!

Elis "far" runt i sin Läragåmotorcykel. Om ett par veckor är det nog full fart!


Okej då..,

Kan väl blogga lite då. Sitter på Filmstaden och nyser så alla tittar snett på mig. Hallå, har ni hört talas om allergi???

Carin och jag ska gå på bio, känns Om jag glömt barnvagnen hemma. Elis är i tryggt förvar med Morbror Magnus.

Har förresten beställt en ny extravagn. En 2ME Casablanca. Hoppas den håller längre än 1 promenad som mitt Blocket"fynd" gjorde. Den pajade i hjulen, så himla fult att sälja en vagn med trasiga hjul till min käre sambo som inte kikade jättenoga på hur det såg ut. Hade säkert gått i samma fälla jag.

Nåja, det är ju ett budgetmärke men det blir bra, hoooopppas jag!


Har inget att skriva om...

Därför blir det nog inte så mycket mer bloggande.
Har annat för mig. Konstaterat att jag misslyckats med det mesta jag lovat mig själv så nu ska jag fokusera på att ställa sånt tillrätta innan mammaledigheten är slut...

Kanske kommer jag tillbaka, kanske inte... Vi får se...


Soooover...

Elis somnade nyss, lite tidgt men han valde det själv.

Lite krokodiltårar föll men ikväll somnade han med hjälp av bara välling. Jag försöker vänja av vid amning, och det verkar gå rätt okej. Nu har han fått smak för välling och klunkar i sig. Lite sorgligt känns det, även för mig som tyckt att det varit lite kämpigt att amma. Han är verkligen en stor pojke, och jag är glad att jag ammat honom. Men jag har vaknat flera 3-4 ggr varje natt i snart 7 månader och med vällingens hjälp vaknar han 1 gång så jag känner att jag gör rätt. Har sett honom växa med hjälp av min bröstmjölk och det har varit mysigt att ha honom nära mig under amningen. Men snart ser vi fram mot nya milstolpar.

Vilket galet ruttet väder vi haft i Uppsala idag. Regn, regn, REGN och iskalla vindar (STORMAR)

Ska städa upp lite här hemma och sen gå och lägga mig. Lördag? Måndag? Vilken dag är det egentligen?

Gillar inte känslan när oron kryper fram...

Att oroa sig över en liten bebis är nog det värsta som finns. Blir gråtfärdig bara jag tänker på det.

Håller alla tummar och tår och hoppas att det vänder snart.

Jag är så himla känslig och bara tanken på att något skulle gå fel gör att det kommer tårar.

Klart det blir bra, men han är ju så liten. Liten och perfekt.



Har varit en riktigt seg dag med många tupplurar, halvsur Elis och väääldigt trött mamma. Pappan ska på bio och Elis vilar en stund.
Vädret är under ALL kritik och tänkte idag "Den här ska jag ta fram när det blir sommar" Jahopp... Sommaren, var ÄR du?

RSS 2.0