5 månader.

Lille vän, var tar tiden vägen?

Idag ska vi väga och mäta lille tigern.
Tippar på ungefär 6200 gram.

På en månad har han blivit ännu mer nyfiken, ännu mer med. Han högfärdshostar när han vill ha uppmärksamhet och har börjat sova riktigt bra igen. Elis pratar, och pratar och pratar. Med allt och alla. Just nu liggger han och pratar med en skallra på golvet.

Han vänder sig åt båda håll, men det är klart roligare från rygg till mage vilket han gör varje dag och hela tiden. Det var nog väntan på att klara av det som gjorde hans sömn orolig. Varje gång han försökte vända sig i sömnen vaknade han och var småilsken. Väntar nu på att han ska komma på att man kan ta sig långt om man börjar rulla.

Det roligaste som finns är att stå på stadiga ben på skötbordet och prata, skrika och tjoa med speldoseugglan. Att ta och känna i folks ansikten är också jätteroligt. Precis allt ska in i munnen och tuggas på, men ännu finns inga tänder.

Vi "äter"  "riktig" mat 2 gånger om dagen, gröt går sådär, det verkar inte vara speciellt gott. Men Majs och Potatispuré är gott, gott. Majskrokar slinker också ner. Har ännu inte börjat byta ut amning mot riktig mat, väntar en månad till. Men han är klart intresserad av att äta och sitter stadigare och stadigare i barnstolen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0